15 kişiden oluşan festival komitesi toplanarak hazırlıkları gözden geçirdi. Festival bu sene 24-25-26 Temmuz 2009 tarihlerinde yapılacak.
Artık geleneksel hale gelen Tirebolu Plaj Festivali için start verildi. Tirebolu Belediye Başkanlığı'nda yapılan toplantılarlda festival tarihi ve programı belirlendi.
Bu yılki Festival Komitesi Belediye Başkanı Burhan Takır, Şaban Aydın Aslan, Emin Uğur, İhsan Çamur, Şerif İsmailoğlu, Nihan Taştan, Sibel Aslan, Kadriye Aydın,Yusuf Keleş, Emine Arslanoğlu, Hüseyin Başer, Yusuf Hacıibrahimoğlu, Feyman Güven, Gülsevi Gök ve Nevin Hanoğlu yer aldı.
24-25-26 Temmuz 2009 tarihlerinde düzenlenecek olan festivale getirilecek sanatçılarda belirlendi. Festivalde konserler haricinde, Yeniköy Kolbastı Team'in gösterisi, spor müsabakaları, güzellik yarışması, fotoğraf sergisi, fener alayı gibi aktiviteler de düzenlenecek.
Festivalin 25-26 Temmuz 2009 tarihlerindeki konserlerinin Mavi Karadeniz Tv'den de canlı yayınlanacağı bildirildi.
Haber: Kadriye Aydın
www.yenitirebolu.com